Optix Logo

ТЕРМОВИЗИОННИТЕ ИЗДЕЛИЯ НА „ОПТИКС“ СРЕД АТРАКТИВНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА СВЕТОВНИЯ ОТБРАНИТЕЛЕН ФОРУМ DS...

27sep 2013

ТЕРМОВИЗИОННИТЕ ИЗДЕЛИЯ НА „ОПТИКС“ СРЕД АТРАКТИВНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА СВЕТОВНИЯ ОТБРАНИТЕЛЕН ФОРУМ DSEI 2013

За пореден път „ОПТИКС“ представи достойно българската отбранителна индустрия. Премери ръст с „най-големите“ в бранша и се нареди сред иновативните компании с интересни предложения в областта на отбраната и сигурността.

Последното издание на един от най-значимите отбранителни форуми в света се състоя в Лондон в периода от 10-ти до 13-ти септември 2013 г. Според официалната статистика DSEI 2013 ще се запомни с рекорден брой посетители, интересни изложители от близки и далечни дестинации и иновативни изделия в различни направления.

Засиленият интерес към стратегическите разработки в областта на отбраната бе отчетен и на щанда на „ОПТИКС“, където екипът от специалисти представи производствената гама от изделия със стратегическо приложение.

Посетителите имаха възможност да се запознаят с последните постижения на „ОПТИКС“ в областта на термовизията като термовизионна приставка Z-IR 60, специално проектирана за използване от военни формирования, специални части и снайперисти, трансформираща безпроблемно съществуващи снайперови системи в напълно функционални термомерници, термомерниците IdentifieR и термомонокуляр DIANA IR, които все повече се борят за лидерското място на световния стратегически пазар. Вниманието им бе фокусирано също така и върху портативната неохлаждаема термовизионна камера MINION, впечатляваща с иновативна оптична система, чувствителен детектор и цифрова обработка на видеосигнала, осигуряваща висококонтрастна и детайлна картина по всяко време на денонощието в напълно пасивен режим.

След успешното участие на изложението в Лондон екипът на компанията се подготвя за следващия форум, който ще се проведе в Париж през месец ноември. Амбицията на специалистите е да представят на настоящите и бъдещите клиенти най-доброто от България с марката „ОПТИКС“.

         

  • 27september 2013
  • OPTIX Co

This site uses cookies to store your settings that you would make during your visit